Expertise en Diensten

Hoe houd je jouw organisatie in de meest turbulente tijden op koers? In onder andere de sterk veranderende zorgsector kampen veel organisaties met deze vraag. Wat moet er gebeuren om de organisatie over 5 jaar nog te laten bestaan?

HOE ZOU HET ZIJN…
Als je een navigator hebt met bedrijfskundige HR-kennis, die samen met jou de koers kan bepalen? Een ervaren stuurman die tijdelijk het roer in handen kan nemen om op innovatieve wijze de organisatie op koers te brengen voor de toekomst?

KOERS BEPALEN
Na een kort onderzoek en interviews, analyseer ik de onderdelen waarvan de koers bepaald moet worden. De resultaten visualiseer ik op overzichtelijke wijze en bespreken wij met elkaar. Vervolgens presenteer ik een gefaseerd Plan van Aanpak. In overleg bepalen wij welke onderdelen binnen de organisatie zelf kunnen worden opgepakt en op welke onderdelen ondersteuning gewenst is.

HIERMEE KAN IK JE HELPEN
Met mijn bedrijfskundige HR-bril zorg ik er voor dat je organisatie zijn doel bereikt, met arbeidsvreugde voor de medewerkers, levensvreugde voor de klanten/cliënten en goede financiële prestaties.

BELANGRIJK BIJ DE REALISATIE
Ik vind het belangrijk dat medewerkers worden meegenomen in de realisatie van het plan van aanpak. Wanneer medewerkers zich met hun kennis, creativiteit en betrokkenheid richten op verbetering en vernieuwing, worden zij automatisch eigenaar van de veranderingen. Door te leren en te verbeteren, neemt hun arbeidsvreugde toe. Dit werkplezier leidt bovendien tot de beste resultaten.

GEÏNTERESSEERD?
Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij het bepalen, bijstellen of behouden van de juiste koers? Ik nodig je graag uit om jouw ervaringen af te zetten tegenover de mijne. Bel of mail me voor het maken van een afspraak:

☎ +31 6 24960753
✉ info@mdbmancon.nl

Share Button